1. maaliskuuta 2015

Volvo V70 Lämmitys puhaltimenmoottorin vaihto

   




-  Aloita irroittamalla käsinelokeron ruuvit (8kpl) jonka jälkeen vedä käsinelokeroa ulospäin ja irroita siihen tuleva valon piuha. Kun käsinelokero on pois paikoiltaan ota se pois ja laita syrjään.










-Kun hansikaslokero on irti on otettava

oven kynnyslista irti jotta saadaan lattiamattoa käännettyä sivuun sen verran, että tuo lisä tilaa puhallinmoottorin ruuvejen irroittamisen helpottamiseksi.










-Tämä jälkeen irroita puhallinmoottorin pistoke ja vuotoletkut moottorista.
Niiden jälkeen irroita puhallinmoottorin ruuvit (5kpl) ja moottori tulee koteloineen pois.









Avaa puhallinmoottorin kotelon alapäästä muovinen luukku ja irroita moottorin pistoke. Sen jälkeen 2ruuvia irti ja ota moottori kotelosta vetämällä.
Laita uusi puhallinmoottori työntämällä koteloon paikoilleen ja ruuvit kiinni, pistoke kiinni ja muoviluukku kiinni kotelosta.
Tämän jälkeen aloitetaan kasaamaan käänteisessä järjestyksessä

Uusi ja vanhapuhallinmoottori (vanha vielä kiinnin kotelossa)







Muista kun kiristät puhallinmoottorin koteloa paikoilleen järjestelmään älä laita hampaat irvessä ruuveja kiinni, koska se on vain MUOVIA.




Laita kaikki liittimet kiinni ja letkut ja laita taittamasi lattiamatto nätisti takaisin ja kynnyslista takaisin kiinni painelemalla. Tämän jälkeen laita hansikaslokero paikoilleen, Muista laittaa hansikaslokeron valon liitin kiinni. Ruuvit paikoilleen ja kiinni.

2 kommenttia:

  1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  2. Voi olla hyvät ohjeet, mutta en näe mainintaa, mistä vuosimallista on kyse. Ohje ei sovi MK3:een, mikä on pari napsua haastavampi tapaus. Siihen tarkoitukseen on hyvät ohjeet täällä (jos osaa englantia, mutta itse videokin on hyvä!) https://www.youtube.com/watch?v=z-9SKu49LBE

    VastaaPoista